Wie ben ik

Jacqueline Holleman

Ik ben Jacqueline Holleman, getrouwd en moeder van drie volwassen mannen!

Borstvoeding is voor mij altijd het logische vervolg op een zwangerschap geweest, maar dat wil niet zeggen dat het altijd vanzelf gaat. Ondanks goede voorbereiding kunnen er situaties ontstaan waarbij hulp nodig is. Hulp van een specialist. Algemene adviezen en of verouderde inzichten kunnen ontoereikend en verwarrend zijn.  Samen kunnen we zoeken naar een oplossing die bij jou en jouw situatie past en waar je mee verder kunt!

 

Borstvoedingcentrum de Noordkop

In oktober 2006 is Borstvoedingcentrum de Noordkop opgericht om beter aan de hulpvraag van ouders en zorgverleners te kunnen voldoen.

Ik ben op flexibele tijden bereikbaar voor consulten. Dus ook in de avonduren en in het weekend.

Ik werk door de hele Noordkop.

Neem contact op

Ervaringen en opleidingen

Van 1988 tot 2000 ben ik werkzaam geweest als kinder- en neonatologie verpleegkundige in het toenmalige Gemini ziekenhuis in Den Helder.

In 2002 ben ik overgestapt naar een andere tak van de “zorgsport”. Van 2002 tot 2007 heb ik gewerkt voor Corbis Plus, jeugdgezondheidszorg. Ik was hier betrokken bij een telefonisch spreekuur voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Ook was ik werkzaam als invalverpleegkundige op het consultatiebureau.

In oktober 2006 is Borstvoedingcentrum de Noordkop opgericht en startte ik met het geven van voorlichtingen en consulten.

Van 2011-2015 was ik als kinderverpleegkundige werkzaam bij ZieZeZo gespecialiseerde kinderthsuizorg.

In 2016 ben ik weer teruggegaan naar mijn eerste werkplek. Inmiddels heet het geen Gemini ziekenhuis meer, maar Noordwest ziekenhuis. Hier werk ik een aantal uur per week als lactatiekundige op de kinderafdeling, de couveuse-unit en de verlos- en kraamafdeling.

opleidingen:

A verpleegkunde 1984 – 1988

Aant. kinderverpleging 1989- 1990

Intensive care neonatologie 1991- 1992

Lactatiekunde 2004-2005

Early Feeding Skills (EFS) 2021

Lees meer