Diensten

Ik bied de volgende diensten aan:

  • Telefonische consult
  • Consult aan huis
  • E-mail of WhatsApp consult
  • Voorlichtingsavonden
  • Video consult

Telefonisch consult

Het is niet altijd nodig een consult aan huis te vragen omdat diverse vragen ook telefonisch beantwoord kunnen worden.
Wat houdt het in:

We spreken de borstvoeding helemaal door, met aandacht voor al je vragen en mogelijkheden. Tijdens het gesprek kan ingeschat worden of telefonisch advies voldoende is, of dat een consult aan huis noodzakelijk is.

Het is handig om voor het gesprek je vragen vast op papier te zetten, zodat je niets vergeet.

Consult aan huis

In veel gevallen kan het prettig zijn dat ik bij je thuis kom. Na het eerste consult, dat gemiddeld anderhalf uur in beslag neemt, heb ik meestal een goed beeld van de situatie.

Tijdens het eerste consult wordt een gericht advies gegeven. Afhankelijk van het probleem kunnen meerdere consulten nodig zijn of kan de verdere begeleiding telefonisch plaatsvinden. De adviezen die gegeven worden kunnen in de eigen situatie meteen geoefend en aangeleerd worden. Daarnaast is het rustiger en makkelijker om niet te hoeven reizen met een jonge baby.

In aansluiting op het bezoek krijgt je dezelfde dag nog een een verslag van het consult. Na een aantal dagen neem ik contact met je op om het consult na te bespreken.

Voorlichtingsavonden

In samenwerking met GGD Hollands Noorden verzorg ik voorlichtingsavonden over borstvoeding. Deze avonden zijn gericht op aanstaande ouders die borstvoeding willen gaan geven of nog twijfelen. Ik behandel een stukje theorie over borstvoeding en geef handige tips en praktijkvoorbeelden om de borstvoeding soepel te laten verlopen.

Deze voorlichting wordt op diverse locaties en online gegeven.
Aanmelden kan via www.ggdhn.nl/cursussen. Deze avonden worden gratis aangeboden door de betreffende gemeente.

Video consult

Op dit moment doe ik (nog) geen consulten aan huis op Texel. Wel is het mogelijk om door middel van een video consult op afstand met je mee te kijken.

Ik zal  tijdens dit consult de situatie met je doorspreken en  gericht adviezen geven. Je ontvangt dezelfde dag nog verslag van het consult. Ook na een videoconsult neem ik na een aantal dagen contact met je op om het consult na te bespreken.